Zařízení & příslušenství
金沙虾
Příprava 5min.
Celkový 30min.
5 人份
Suroviny
-
食油10 克
-
虾 (约10只虾),去须,去肠线,洗净并利用厨用纸巾拍干500 克
-
蒜瓣5 个
-
咸蛋 洗净4 个
-
牛油 ,室温下软化50 克
-
咖喱叶 ,只取叶片2 小支
-
红指天椒 ,切片3 - 5 条
-
绍兴花雕酒10 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
360 mg
Protein
23 g
Kalorie
949 kJ /
227 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亚洲高温精选
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní