Zařízení & příslušenství
肉骨茶
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
水 焯水用1000 克
-
猪肋排800 克
-
料酒 焯水用10 克
-
蒜头50 克
-
当归5 克
-
玉竹15 克
-
黄芪5 克
-
党参5 克
-
桂皮5 克
-
八角1 粒
-
枸杞10 克
-
白胡椒粒1 茶匙
-
料酒20 克
-
水800 克
-
葱15 克
-
姜15 克
-
盐 依个人口味调整5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
70.3 g
Kalorie
2903.8 kJ /
694 kcal
Tuk
41 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选2025
10 recepty/-ů
Čína
Čína
食遍亚洲
10 recepty/-ů
Čína
Čína