Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di senape in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 240 g di gamberetti cotti
- 110 g di maionese
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 611 kJ / 147 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 godz. 40 min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40 min
Crema di fragole con crostacei al profumo di menta ed erba cipollina
1h
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1 Std. 10 Min
Zuppa primaverile
40 Min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 Min
Tortelloni alle cime di rapa
4hod. 30min
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4 godz.
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45 min
Cachupa de peixe
50 Min
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3h 50min