Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di senape in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 240 g di gamberetti cotti
- 110 g di maionese
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 611 kJ / 147 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champignon ripieni al forno
1h
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2h 20min
Club Sandwich manzo e cipolle con jalapeno in agrodolce
6 godz. 30 min
Costolette di agnello in crosta
2 Std. 30 Min
Cupola di pane con agnello e patate
2 Std.
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Cozze al vapore con porri e latte di cocco (TM6)
Žádné hodnocení
Rotolini di lasagne
1h
Tacos di gamberoni "al pastor"
35min
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1 Std. 35 Min