Kompatibilní verze
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 arancia
- 60 g di pistacchi salati sgusciati
- 1 rametto di barba di finocchio
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato (4 tranci)
- 20 g di uvetta sultanina
- 100 g di bulbo di finocchio a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 60 g di chicchi di melagrana
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812.7 kJ / 433.3 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 27.9 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 6.8 mg
Alternativní recepty
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 godz. 10 min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Baccalà gratinato
1h
Cannelloni di fave
50 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Polpo agli agrumi
1h
Polpo su farinata di ceci
5hod.
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min