Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů hořké čokolády, veganské, na kousky
- 25 gramů lněného semínka
- 170 gramů dýně hokkaidó, na kousky, bez semínek
- 140 gramů margarínu, plus navíc na vymazání
- 30 gramů vody
- 120 gramů třtinového cukru
-
150
gramů špaldových vloček
nebo 150 gramů ovesných vloček - 150 gramů hladké špaldové mouky
- 2 čajové lžičky vinného kamene
- 2 čajové lžičky mleté skořice
- ½ čajové lžičky mletého zázvoru
- ½ čajové lžičky mleté vanilky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 712 kJ / 170 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganský čedar z kešu
3h 10min
Banánové energetické tyčinky s ovesnými vločkami
1h 10min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min
Muffiny mrkváče pro každé školáče
55min
Veganské brownies s batáty
1h
Křupavé cereální tyčinky s arašídy a čokoládou
1h
Kokosovo-mandlové sušenky
25min
Batátové muffiny s vlašskými ořechy
1h
Cereální tyčinky se špaldovými vločkami a kukuřičnými lupínky
40min
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1h
Žitné placky
2h 10 min
Brownies z červené řepy s medem
55min