Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů kešu ořechů
- 650 gramů vody, plus extra na namáčení kešu ořechů
- 1 ½ čajové lžičky vanilkové pasty (nebo dřeň z 1 vanilkového lusku)
-
40 - 60
gramů javorového sirupu
nebo 40 - 60 gramů agáve sirupu - ½ čajové lžičky agar-agaru (na 0,5 l)
- 1 špetka soli
- 300 gramů vody, studené
- 1 čajová lžička guarové gumy
- 1 sáček jogurtové kultury, použijte množství podle návodu na obalu
-
1
čajová lžička kyseliny citrónové
nebo 30 gramů citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 sklenice
- Kalorie
- 712 kJ / 170 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočka s krevetami
20 Min
Pomalu vařené fazole haricot
14 Std. 40 Min
Dýňový hummus
1 Std.
Veganský parmazán
15 min
Houbové burgery
Brak ocen
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Brak ocen
Mrkvové pesto
30 Min
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Brak ocen
Veganský nářez na způsob sýra
6 godz. 40 min
Veganská zakysaná smetana
10h 15min
Virgin vanilkový chai koktejl
Brak ocen
Perníková granola
1h 45min