Kompatibilní verze
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crème fraîche dip s medvědím česnekem
- 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 2 snítky čerstvé meduňky, jen lístky
- 200 gramů crème fraîche
- ½ citrónu, chemicky neošetřeného
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička medu
- ½ čajové lžičky hořčice
Rybí frikadely
- 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 1 šalotka
- 600 gramů filetů z tresky, na kousky
- 150 gramů toustového chleba, na kousky (2 cm)
- ½ citrónu, chemicky neošetřeného
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 20 gramů hořčice
- 2 polévkové lžíce oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1911 kJ / 457 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočkové stew s pancettou
1h
Marinovaný losos s fazolkami
1h 10min
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30 min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 Min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Musaka z červené čočky
2h 20min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30 Min
Lokše s mákem
24hod. 30min
Falafel
1h
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1 Std. 25 Min
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min