Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
TM6 TM5

Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem

4.9 (10 hodnocení)

Suroviny

Crème fraîche dip s medvědím česnekem

  • 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
  • 2 snítky čerstvé meduňky, jen lístky
  • 200 gramů crème fraîche
  • ½ citrónu, chemicky neošetřeného
  • ¼ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička medu
  • ½ čajové lžičky hořčice

Rybí frikadely

  • 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
  • 1 šalotka
  • 600 gramů filetů z tresky, na kousky
  • 150 gramů toustového chleba, na kousky (2 cm)
  • ½ citrónu, chemicky neošetřeného
  • 2 vejce
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • 20 gramů hořčice
  • 2 polévkové lžíce oleje

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1911 kJ / 457 kcal
Protein
35 g
Sacharidy
22 g
Tuk
25 g
Vláknina
1.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty