Kompatibilní verze
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crème fraîche dip s medvědím česnekem
- 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 2 snítky čerstvé meduňky, jen lístky
- 200 gramů crème fraîche
- ½ citrónu, chemicky neošetřeného
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička medu
- ½ čajové lžičky hořčice
Rybí frikadely
- 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 1 šalotka
- 600 gramů filetů z tresky, na kousky
- 150 gramů toustového chleba, na kousky (2 cm)
- ½ citrónu, chemicky neošetřeného
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 20 gramů hořčice
- 2 polévkové lžíce oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1911 kJ / 457 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40min
Malajské kokosové kuře
10 Std.
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20 min
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1h 30min
Caponata
30min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 Min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1h 15 min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45min
Středomořský bramborový salát
1h 10min
Polévka z pečené dýně
50min