Zařízení & příslušenství
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
Příprava 25min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
Crème fraîche dip s medvědím česnekem
-
50 gramů medvědího česneku překrojeného napůl
-
2 snítky čerstvé meduňky jen lístky
-
200 gramů crème fraîche
-
½ citrónu chemicky neošetřeného
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička medu
-
½ čajové lžičky hořčice
Rybí frikadely
-
50 gramů medvědího česneku překrojeného napůl
-
1 šalotka
-
600 gramů filetů z tresky na kousky
-
150 gramů toustového chleba na kousky (2 cm)
-
½ citrónu chemicky neošetřeného
-
2 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
20 gramů hořčice
-
2 polévkové lžíce oleje
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
35 g
Kalorie
1911 kJ /
457 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Medvědí česnek
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1hod. 5min.
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1hod. 5min.
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min.
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35min.
Rychlý jehněčí dansak
45min.
Rybí karbanátky s quinoou
1hod. 15min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10min.
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1hod. 25min.
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40min.
Čočkovo-dýňová polévka
1hod.
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.