Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem

Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem

4.5 12 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 30min.
4 porce

Suroviny

Crème fraîche dip s medvědím česnekem
  • 50 gramů medvědího česneku překrojeného napůl
  • 2 snítky čerstvé meduňky jen lístky
  • 200 gramů crème fraîche
  • ½ citrónu chemicky neošetřeného
  • ¼ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička medu
  • ½ čajové lžičky hořčice
Rybí frikadely
  • 50 gramů medvědího česneku překrojeného napůl
  • 1 šalotka
  • 600 gramů filetů z tresky na kousky
  • 150 gramů toustového chleba na kousky (2 cm)
  • ½ citrónu chemicky neošetřeného
  • 2 vejce
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • 20 gramů hořčice
  • 2 polévkové lžíce oleje

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 35 g
Kalorie 1911 kJ / 457 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...