
Kompatibilní verze
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crème fraîche dip s medvědím česnekem
- 50 gramů medvědího česneku překrojeného napůl
- 2 snítky čerstvé meduňky jen lístky
- 200 gramů crème fraîche
- ½ citrónu chemicky neošetřeného
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička medu
- ½ čajové lžičky hořčice
Rybí frikadely
- 50 gramů medvědího česneku překrojeného napůl
- 1 šalotka
- 600 gramů filetů z tresky na kousky
- 150 gramů toustového chleba na kousky (2 cm)
- ½ citrónu chemicky neošetřeného
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 20 gramů hořčice
- 2 polévkové lžíce oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 457 kcal / 1911 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fermentovaná mrkev
60 h 30 min
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1 h 30 min
Vejce ve falafelu s jogurtovou omáčkou
50 min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2 h 30 min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1 h 45 min
Středomořský bramborový salát
1 h 10 min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Musaka
1 h 55 min
Chačapuri
1 h 15 min
Caponata
30 min
Tilápie s červeným kari
40 min
Hummus
5 min