Kompatibilní verze
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů cibule
- 4 stroužky česneku
- 500 gramů vývaru
- 500 gramů drůbežích jater, očištěných, nakrájených napůl
- 240 gramů červené cibule, nakrájené na měsíčky
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 250 gramů květáku (cca ½ květáku), rozebraného na co nejmenší růžičky
- 280 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 30 gramů másla
- 1 čajová lžička kurkumy
- 2 špetku soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1572 kJ / 375 kcal
- Protein
- 36.13 g
- Sacharidy
- 26.38 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientální marináda
5 min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40min
Parmazánové noky trikolóra
50min
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Chřestový salát s mangem
35 Min
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Žádné hodnocení
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12h 30min
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
Krůtí závitky po indicku
1h 10min
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2h
Vepřové maso s houbami na víně
1h 50 min