Kompatibilní verze
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů cibule
- 4 stroužky česneku
- 500 gramů vývaru
- 500 gramů drůbežích jater, očištěných, nakrájených napůl
- 240 gramů červené cibule, nakrájené na měsíčky
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 250 gramů květáku (cca ½ květáku), rozebraného na co nejmenší růžičky
- 280 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 30 gramů másla
- 1 čajová lžička kurkumy
- 2 špetku soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1572 kJ / 375 kcal
- Protein
- 36.13 g
- Sacharidy
- 26.38 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chlupaté knedlíky
1 Std. 5 Min
Žampióny plněné kysaným zelím
40 min
Salát s quinou a granátovým jablkem
40 min
Tilápie s červeným kari
40 min
Kuřecí plátky s cuketou
50 min
Slaný koláč s hovězím na pivu
1u. 40min
Koláč s dýní a mletým masem
1h 45 min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1 Std.
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 Std. 15 Min
Mandarinkový dort s přelivem
45 min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 Std. 20 Min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1 Std.