Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou

Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou

4.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce

Suroviny

  • 60 gramů cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 500 gramů vývaru
  • 500 gramů drůbežích jater očištěných, nakrájených napůl
  • 240 gramů červené cibule nakrájené na měsíčky
  • 1 špetka pepře, černého, mletého
  • 250 gramů květáku (cca ½ květáku), rozebraného na co nejmenší růžičky
  • 280 gramů bílé cizrny, konzervované scezené
  • 30 gramů másla
  • 1 čajová lžička kurkumy
  • 2 špetku soli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 36.13 g
Kalorie 1572 kJ / 375 kcal
Tuk 14.4 g
Vláknina 8.2 g
Sacharidy 26.38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...