Zařízení & příslušenství
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů cibule
-
4 stroužky česneku
-
500 gramů vývaru
-
500 gramů drůbežích jater očištěných, nakrájených napůl
-
240 gramů červené cibule nakrájené na měsíčky
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
250 gramů květáku (cca ½ květáku), rozebraného na co nejmenší růžičky
-
280 gramů bílé cizrny, konzervované scezené
-
30 gramů másla
-
1 čajová lžička kurkumy
-
2 špetku soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
36.13 g
Kalorie
1572 kJ /
375 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
8.2 g
Sacharidy
26.38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TOP 11
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Skotská vejce s celerovo-mrkvovým salátem
50min.
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50min.
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1hod. 5min.
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1hod.
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Žádné hodnocení
Pak choi s houbami
15min.
Středomořský kuřecí koláč
50min.
Guláš palermo s gnocchi
1hod. 25min.
Žampiónová krémová polévka
20min.
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min.
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1hod. 50min.
Paprikový guláš na červeném víně
1hod. 25min.