Zařízení & příslušenství
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů cibule
-
4 stroužky česneku
-
500 gramů vývaru
-
500 gramů drůbežích jater očištěných, nakrájených napůl
-
240 gramů červené cibule nakrájené na měsíčky
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
250 gramů květáku (cca ½ květáku), rozebraného na co nejmenší růžičky
-
280 gramů bílé cizrny, konzervované scezené
-
30 gramů másla
-
1 čajová lžička kurkumy
-
2 špetku soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
36.13 g
Kalorie
1572 kJ /
375 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
8.2 g
Sacharidy
26.38 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TOP 11
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pohankové noky do polévky
40min.
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min.
Péřové bramborové knedlíky
1hod. 10min.
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50min.
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Špaldové cantuccini
2hod.
Špaldová galette s červenou řepou
2hod.
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1hod. 40min.
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
4hod. 45min.
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min.