Zařízení & příslušenství
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů cibule
-
4 stroužky česneku
-
500 gramů vývaru
-
500 gramů drůbežích jater očištěných, nakrájených napůl
-
240 gramů červené cibule nakrájené na měsíčky
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
250 gramů květáku (cca ½ květáku), rozebraného na co nejmenší růžičky
-
280 gramů bílé cizrny, konzervované scezené
-
30 gramů másla
-
1 čajová lžička kurkumy
-
2 špetku soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
36.13 g
Kalorie
1572 kJ /
375 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
8.2 g
Sacharidy
26.38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TOP 11
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Plněný lilek po orientálsku
1 godz. 20 min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
55 min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 min
Cukety plněné krůtím masem
1 godz. 10 min
Low carb květákové slané koláče
1 godz. 20 min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 godz.
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 godz. 50 min
Hovězí kuličky se salsicciou
40 min
Zelné knedlíky
36 min
Plněné žampióny
1 godz. 5 min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55 min