Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
TM5 TM6

Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 60 gramů cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 500 gramů vývaru
  • 500 gramů drůbežích jater, očištěných, nakrájených napůl
  • 240 gramů červené cibule, nakrájené na měsíčky
  • 1 špetka pepře, černého, mletého
  • 250 gramů květáku (cca ½ květáku), rozebraného na co nejmenší růžičky
  • 280 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
  • 30 gramů másla
  • 1 čajová lžička kurkumy
  • 2 špetku soli

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1572 kJ / 375 kcal
Protein
36.13 g
Sacharidy
26.38 g
Tuk
14.4 g
Vláknina
8.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty