Zařízení & příslušenství
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů parmazánu na kousky
-
180 - 200 gramů zbylá mandlová dužina po přípravě mandlového mléka (viz Tip)
-
1 čajová lžička granulovaného česneku
-
½ čajové lžičky soli
-
2 čajové lžičky lněného semínka mletého
-
1 čajová lžička jedlé sody
-
2 snítky rozmarýnu, čerstvého jen jehličky, nasekané
-
20 gramů olivového oleje
-
20 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3.1 g
Kalorie
410 kJ /
99 kcal
Tuk
9.2 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ZERO WASTE
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kořeněná dýňová granola (bez cukru)
2h 25min
Veganská feta
12h 10min
Smetanový tvaroh
3h
Vanilkový kešu jogurt
16h
Sójový jogurt (veganský)
Pas d’évaluation
Špaldová galette s červenou řepou
2h
Majonéza z červené čočky
11h 15min
Třešňový krém s růžovým vínem
30min
Naklíčená quinoa s RAW zeleninou
Pas d’évaluation
Dýňový hummus
1h
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1h
Hummus z červené řepy
10min