Zařízení & příslušenství
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů parmazánu na kousky
-
180 - 200 gramů zbylá mandlová dužina po přípravě mandlového mléka (viz Tip)
-
1 čajová lžička granulovaného česneku
-
½ čajové lžičky soli
-
2 čajové lžičky lněného semínka mletého
-
1 čajová lžička jedlé sody
-
2 snítky rozmarýnu, čerstvého jen jehličky, nasekané
-
20 gramů olivového oleje
-
20 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3.1 g
Kalorie
410 kJ /
99 kcal
Tuk
9.2 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ZERO WASTE
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganský čedar z kešu
3hod. 10min.
Hummus
5min.
Pohankové krekry s černuchou
1hod.
Kokosový jogurt (veganský)
12hod. 25min.
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40min.
Hummus z červené řepy
10min.
Kokosové máslo
5min.
Veganská zakysaná smetana
10hod. 15min.
RAW pomerančový dort s mandlemi
1hod. 40min.
Veganéza - veganská náhrada majonézy
15min.
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1hod. 50min.
Mandlové mléko
6hod. 10min.