Parmazánové krekry z mandlové dužiny
TM5 TM6

Parmazánové krekry z mandlové dužiny

2.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 30 gramů parmazánu, na kousky
  • 180 - 200 gramů zbylé mandlové dužiny po přípravě mandlového mléka (viz Tip)
  • 2 snítky čerstvého rozmarýnu, jen jehličky, nasekané
  • 2 čajové lžičky lněného semínka, mletého
  • 1 čajová lžička jedlé sody
  • 1 čajová lžička granulovaného česneku
  • ½ čajové lžičky soli
  • 20 gramů olivového oleje
  • 20 gramů vody

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
410 kJ / 99 kcal
Protein
3.1 g
Sacharidy
0.5 g
Tuk
9.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty