Zařízení & příslušenství
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů parmazánu na kousky
-
180 - 200 gramů zbylá mandlová dužina po přípravě mandlového mléka (viz Tip)
-
1 čajová lžička granulovaného česneku
-
½ čajové lžičky soli
-
2 čajové lžičky lněného semínka mletého
-
1 čajová lžička jedlé sody
-
2 snítky rozmarýnu, čerstvého jen jehličky, nasekané
-
20 gramů olivového oleje
-
20 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3.1 g
Kalorie
410 kJ /
99 kcal
Tuk
9.2 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ZERO WASTE
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1 Std. 15 Min
Mouka, z obilných zrn nebo luštěnin
5 Min
Majonéza z červené čočky
11 Std. 15 Min
Mandlová mouka
5 Min
Jáhlová mouka
5 Min
Pohanková mouka
5 Min
Veganská zakysaná smetana
10 Std. 15 Min
RAW čokoládové kuličky
30 Min
Mandlové mléko
6 Std. 10 Min
Bezlepkový chléb života
1 Std. 10 Min
RAW medové mandlové mléko
8 Std. 40 Min
Lněné bezlepkové pečivo
1 Std.