Zařízení & příslušenství
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů parmazánu na kousky
-
180 - 200 gramů zbylá mandlová dužina po přípravě mandlového mléka (viz Tip)
-
1 čajová lžička granulovaného česneku
-
½ čajové lžičky soli
-
2 čajové lžičky lněného semínka mletého
-
1 čajová lžička jedlé sody
-
2 snítky rozmarýnu, čerstvého jen jehličky, nasekané
-
20 gramů olivového oleje
-
20 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3.1 g
Kalorie
410 kJ /
99 kcal
Tuk
9.2 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ZERO WASTE
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganské máslo
2hod.
Jablečné cereální tyčinky s arašídy
50min.
Hummus s medvědím česnekem
15min.
Pohankové krekry s černuchou
1hod.
Majonéza z červené čočky
11hod. 15min.
Oříškové máslo
30min.
Kokosové máslo
5min.
Extra ořechovo-semínková granola
1hod. 40min.
Tmavá mandlová pomazánka
2hod. 40min.
Okurková raita s mátou
25min.
Kokosový RAW bar
14hod. 25min.
Petrželové pesto
10min.