Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache de chocolate
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de azúcar
- 45 g de mantequilla en trozos
Bizcocho de naranja
- 250 g de azúcar
- 1 naranja de zumo sin pelar, cortada en cuartos
- 4 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
-
100
g de aceite de girasol
nebo 100 g de mantequilla a temperatura ambiente -
1
yogur natural
nebo 130 g de nata (35% de grasa)
Crema de cobertura
- 150 g de azúcar glas
- 300 g de queso cremoso
- 350 g de nata (35% de grasa)
Montaje y decoración
- 75 g de fondant (pasta de azúcar) blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2642 kJ / 632 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 35.8 g
- Nasycený tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 110.5 mg
Alternativní recepty
Roscón de rosas
4 Std.
Cruffins de arándanos
5h
Bizcochitos rellenos de crema y fresa
2h
Melindres (Galicia)
1h
Crema pastelera
10min
Bizcocho Victoria
1h 10min
Pastel de cereza
1h 10min
Tarta huerto de zanahorias
1h
Tiramisú de caramelo
3h 30min
Brazo de gitano con frambuesas
1 Std. 20 Min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 godz.
Larpeira
1 Std. 55 Min