![Dampede dumplings med kål og svinekød Dampede dumplings med kål og svinekød](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3F456A6-5C5E-4D39-9F70-273CBAA3C417/Derivates/F6E11C40-9324-46D1-9FF1-E6E5944C8552.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dumplingdej
- vegetabilsk olie, plus ekstra til at smøre med
- 150 g vand
- 300 g hvedemel, plus ekstra til drys
- ¼ tsk salt
Fyld og dumplings
- 400 g hvidkål, skåret i skiver
- 1 ½ tsk salt
- 350 g svinekød, hakket
- 530 g vand
- 20 g soyasauce
-
10
g risvin
nebo 10 g sake - ½ tsk sukker
- ½ tsk sort peber, stødt
- 1 spsk sesamolie, koldpresset (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.5 g