
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 15 g de harina de repostería
- 15 g de maicena
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Hojaldre caramelizado
- 2 cucharadas colmadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
Merengue
- 1 clara de huevo
- 30 g de agua
- 100 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 364 kcal / 1522 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 17.2 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Sodík
- 200.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pastelera (Espesar)
15min
Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons
4hod. 30min
Nata de trufa
8hod. 15min
Milhojas de turrón y crema de anís
11hod.
Tronco de Navidad con praliné
2hod. 20min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3hod. 40min
Miguelitos (Castilla la Mancha)
2hod.
Tarta San Marcos
4hod.
Milhojas de merengue
1hod. 40min
Minitartas San Marcos con trufa
3hod.
Milhojas con crema pastelera y nata
1hod.
Brazo de gitano
3hod.