Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 15 g de harina de repostería
- 15 g de maicena
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Hojaldre caramelizado
- 2 cucharadas colmadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
Merengue
- 1 clara de huevo
- 30 g de agua
- 100 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 200.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Crema pastelera
10min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Tarta de limón y merengue
2h 10 min
Milhojas de merengue
1 Std. 40 Min
Tronco de Navidad
8h 30 min
Brazo de gitano con frambuesas
1 Std. 20 Min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1 Std. 30 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Brazo de gitano
3h
Brazo gitano de café
1 Std. 30 Min
Tarta San Marcos
4h