Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio senza l'anima
- 1 albume
- 60 g di mollica di pane raffermo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 zucchina a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo tostati
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di semi di cumino tostati
- 400 g di filetti di cernia, senza pelle (4 filetti lavati e spinati)
- 30 g di salsa di soia (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1025 kJ / 245 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Involtini di spigola
40min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 Min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min