Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di burro + q.b.
- 110 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 3 tuorli
- 500 g di verdure miste, lesse avanzate (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi ripieni
1u.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Gratin di patate
50min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 godz. 30 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Zucchine ripiene
1h 10 min
Polpette con patate al forno piccanti
1u.
Svizzere vegetariane
1 godz. 30 min
Terrina di verdure e uova
3 godz. 20 min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Peperoni ripieni
1h 5min