Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alle fragole
- 250 g di fragole, pulite e a pezzi
- 5 g di zucchero
- 15 g di aceto balsamico
Cottura del pollo
- 30 g di farina tipo 00
- 400 g di petto di pollo, a dadini (3 x 3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di vino bianco
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 60 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Penne risottate alla vodka
35min
Tagliatelle mele e speck
1u.
Risotto fragole e cioccolato
30min
Meringhe al caramello con crema inglese
30min
Trofie yogurt e gamberetti
20min
Risotto alle more
40min
Mousse ai due cioccolati
15min
Frittata primavera al vapore
50min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min