Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi

Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi

4.5 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 2 spicchi di aglio mondati
  • 400 g di funghi champignon puliti e a fette
  • 40 g di olio di oliva
  • 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
  • 100 g di vino bianco
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1791.1 mg
Protein 53.9 g
Kalorie 2450.7 kJ / 585.7 kcal
Tuk 36.3 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 14.6 g
Sacharidy 5.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...