Kompatibilní verze
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio mondati
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 40 g di olio di oliva
- 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2450.7 kJ / 585.7 kcal
- Protein
- 53.9 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 36.3 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 1791.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone in crema di funghi con patate
50 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 min
Involtini di spigola
40 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Cozze allo zafferano
55 min
Involtini mare e monti
1h 10 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Cozze alla Medoc
50 min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Involtini di salmone e melanzane
1 Std.
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min