Kompatibilní verze
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio mondati
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 40 g di olio di oliva
- 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2450.7 kJ / 585.7 kcal
- Protein
- 53.9 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 36.3 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 1791.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Filetto ai funghi
1 godz.
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30 min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 godz.
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1hod. 5min
Insalata di scampi esotica in vasetto
30 min
Insalata di cozze e salsa al lime
40 min
Involtini di spada al basilico
15 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Involtini di spigola
40 min
Involtini di salmone e melanzane
1 godz.