
Kompatibilní verze
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio mondati
- 400 g di funghi champignon puliti e a fette
- 40 g di olio di oliva
- 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 585.7 kcal / 2450.7 kJ
- Protein
- 53.9 g
- Tuk
- 36.3 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Sodík
- 1791.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1hod.
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Sogliola gratinata e mele
40min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1hod.
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Anelli di totano in umido
30min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55min
Spigola con uvetta e pinoli
45min
Anelli di totano su crema di piselli
40min