Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di vongole, lavate e spurgate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1979 kJ / 473 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 34.2 g
- Vláknina
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Moscardini al limone
30 min
Insalata di totano e piselli al lime
1 Std.
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Baccalá alle olive
25min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 godz. 50 min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min