Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 17.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cipolle al gratin
1h
Uova fiamminghe al vapore
45 min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20 min
Carpaccio di melanzane
45 min
Insalata con primo sale e noci
20min
Involtini tricolore al cartoccio
45 min
Bicchierini ai tre peperoni
55 min
Tartare di pomodori e peperoni
15min
Salatini vegetariani
50 min
Caponata di mele
50 min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min