Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 17.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Uova alla greca
40 Min
Insalata di stagione veloce
10min
Cipolle al gratin
1 Std.
Tartare di pomodori e peperoni
15 min
Insalata fresca di zucchine
50min
Omini di pomodori
1 Std.
Insaporitore per pizza
30 min
Insalata di mele e formaggio
10min
Pasta sfiziosa
30 min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Uova ripiene di prosciutto
15 min