
Zařízení & příslušenství
Rizoto s dýní a taleggiem
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
cibule na čtvrtky60 gramů
-
extra panenského olivového oleje30 gramů
-
dýně Hokkaidó zbavené semínek, na kostičky (1 cm)250 gramů
-
vody700 gramů
-
rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)320 gramů
-
soli plus podle chuti1 čajová lžička
-
italského sýru taleggia (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)100 gramů
-
másla30 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
505 kcal /
2115 kJ
Protein
10.9 g
Tuk
19.88 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
1.73 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recept
Česká republika
Česká republika