Rizoto s dýní a taleggiem
TM5 TM6

Rizoto s dýní a taleggiem

4.3 (65 hodnocení)

Suroviny

  • 60 gramů cibule, na čtvrtky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 250 gramů dýně Hokkaidó, zbavené semínek, na kostičky (1 cm)
  • 700 gramů vody
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 1 čajová lžička soli, plus podle chuti
    nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 100 gramů italského sýru taleggia (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)
  • 30 gramů másla

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2115 kJ / 505 kcal
Protein
10.9 g
Sacharidy
72 g
Tuk
19.88 g
Vláknina
1.73 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty