Rizoto s dýní a taleggiem

Rizoto s dýní a taleggiem

4.3 85 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porce

Suroviny

  • cibule na čtvrtky
    60 gramů
  • extra panenského olivového oleje
    30 gramů
  • dýně Hokkaidó zbavené semínek, na kostičky (1 cm)
    250 gramů
  • vody
    700 gramů
  • rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
    320 gramů
  • soli plus podle chuti
    1 čajová lžička
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • italského sýru taleggia (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)
    100 gramů
  • másla
    30 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 505 kcal / 2115 kJ
Protein 10.9 g
Tuk 19.88 g
Sacharidy 72 g
Vláknina 1.73 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...