Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 250 gramů dýně Hokkaidó, zbavené semínek, na kostičky (1 cm)
- 700 gramů vody
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 100 gramů italského sýru taleggia (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)
- 30 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2115 kJ / 505 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 19.88 g
- Vláknina
- 1.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 Min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1 godz.
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 Min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 Min
Hráškové rizoto s pancettou
30 Min
Rizoto s kari a mrkví
30 Min
Rizoto s parmazánem
30 Min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 Min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1 Std. 30 Min
Špenátové rizoto
30 Min
Rizoto s krémovou rukolou
40 Min
Milánské rizoto
30 Min