Zařízení & příslušenství
Frankfurtská polévka
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce oleje
-
2 čajové lžičky červené papriky, sladké
-
40 gramů hladká mouka
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
1 čajová lžička soli
-
150 gramů frankfurtkých párků nakrájených na kolečka
-
1000 gramů vody
-
1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
9.7 g
Kalorie
1067 kJ /
255 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kmínová polévka s bramborami
30min.
Koprová omáčka
20min.
Gulášová polévka
1hod. 5min.
Hrachová krémová polévka
25min.
Zelňačka
25min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Kulajda
40min.
Cibulová polévka
1hod. 10min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Rajská omáčka
30min.
Česneková polévka
20min.