Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce oleje
- 2 čajové lžičky červené papriky, sladké
- 40 gramů hladké mouky
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 150 gramů frankfurtkých párků, nakrájených na kolečka
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Koprová omáčka
20min
Katův šleh
35 min
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Čočková polévka
1 Std. 35 Min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Česneková polévka
20min
Zelňačka
25 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Gulášová polévka
1 Std. 5 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.
Kmínová polévka s bramborami
30 min