Zařízení & příslušenství
Frankfurtská polévka
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce oleje
-
2 čajové lžičky červené papriky, sladké
-
40 gramů hladká mouka
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
1 čajová lžička soli
-
150 gramů frankfurtkých párků nakrájených na kolečka
-
1000 gramů vody
-
1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
9.7 g
Kalorie
1067 kJ /
255 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kmínová polévka s bramborami
30 min
Česneková polévka
20 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Krémová květáková polévka
30 min
Bramboráky
45 min
Rajská omáčka
30 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Čočková polévka
1 godz. 35 min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Zelňačka
25 min
Gulášová polévka
1 godz. 5 min
Koprová omáčka
20 min