Kapr ve vinné páře

Kapr ve vinné páře

4.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

  • 1 polévková lžíce provensálského koření
  • 1 svazek petrželové natě
  • 1 polévková lžíce mořské soli
  • 400 gramů vody
  • 150 gramů červeného vína
  • 1 snítka rozmarýnu, sušeného, sekaného
  • 1 snítka tymiánu, sušeného
  • 1 snítka šalvěje, sušené, sekané
  • 600 gramů brambora na čvrtky
  • 600 gramů kapra 4 filety
  • 50 gramů másla na 4 plátky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 30.4 g
Kalorie 1777 kJ / 424 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 26.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...