Kapr ve vinné páře

Kapr ve vinné páře

4.0 2 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porce

Suroviny

  • provensálského koření
    1 polévková lžíce
  • petrželové natě
    1 svazek
  • mořské soli
    1 polévková lžíce
  • vody
    400 gramů
  • červeného vína
    150 gramů
  • rozmarýnu, sušeného, sekaného
    1 snítka
  • tymiánu, sušeného
    1 snítka
  • šalvěje, sušené, sekané
    1 snítka
  • brambora na čvrtky
    600 gramů
  • kapra 4 filety
    600 gramů
  • másla na 4 plátky
    50 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 424 kcal / 1777 kJ
Protein 30.4 g
Tuk 18 g
Sacharidy 26.4 g
Vláknina 2.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...