Zařízení & příslušenství
Kapr ve vinné páře
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
1 polévková lžíce provensálského koření
-
1 svazek petrželové natě
-
1 polévková lžíce mořské soli
-
400 gramů vody
-
150 gramů červeného vína
-
1 snítka rozmarýnu, sušeného, sekaného
-
1 snítka tymiánu, sušeného
-
1 snítka šalvěje, sušené, sekané
-
600 gramů brambora na čvrtky
-
600 gramů kapra 4 filety
-
50 gramů másla na 4 plátky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
30.4 g
Kalorie
1777 kJ /
424 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
26.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kouzla z páry
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Portugalská zelená vejce
50min.
Květáková polévka s vločkami
45min.
Zelné knedlíky
36min.
Vepřové závitky s rýží
55min.
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1hod.
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min.
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1hod. 25min.
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
50min.
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
50min.
Vepřové kousky na zázvoru
25min.
Sladký koláč se špenátem, mrkví a pomerančovou šťávou
1hod. 3min.
Caffé Latté
20min.