Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1 svazek petrželové natě
- 1 polévková lžíce mořské soli
- 400 gramů vody
- 150 gramů červeného vína
- 1 snítka rozmarýnu, sušeného, sekaného
- 1 snítka tymiánu, sušeného
- 1 snítka šalvěje, sušené, sekané
- 600 gramů brambora, na čvrtky
- 600 gramů kapra, 4 filety
- 50 gramů másla, na 4 plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1777 kJ / 424 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Zeleninovo ovocný salát
10min
Bezvaječné těstoviny
1h 35min
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40min
Lyonský salám
12 godz.
Meruňkovo-jogurtový dip s kari
5min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Kynutá bábovka s polevou
2 godz. 50 min