Kapr ve vinné páře
TM31 TM5 TM6

Kapr ve vinné páře

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 1 polévková lžíce provensálského koření
  • 1 svazek petrželové natě
  • 1 polévková lžíce mořské soli
  • 400 gramů vody
  • 150 gramů červeného vína
  • 1 snítka rozmarýnu, sušeného, sekaného
  • 1 snítka tymiánu, sušeného
  • 1 snítka šalvěje, sušené, sekané
  • 600 gramů brambora, na čvrtky
  • 600 gramů kapra, 4 filety
  • 50 gramů másla, na 4 plátky

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1777 kJ / 424 kcal
Protein
30.4 g
Sacharidy
26.4 g
Tuk
18 g
Vláknina
2.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty