Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1 svazek petrželové natě
- 1 polévková lžíce mořské soli
- 400 gramů vody
- 150 gramů červeného vína
- 1 snítka rozmarýnu, sušeného, sekaného
- 1 snítka tymiánu, sušeného
- 1 snítka šalvěje, sušené, sekané
- 600 gramů brambora, na čvrtky
- 600 gramů kapra, 4 filety
- 50 gramů másla, na 4 plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1777 kJ / 424 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Kapr na modro
Žádné hodnocení
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Žádné hodnocení
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 Min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40 Min
Čekankové koláčky
Žádné hodnocení
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Ryba po řecku
35 Min
Špízy s kuřecími kuličkami s rýží
1h 25 min