Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1 svazek petrželové natě
- 1 polévková lžíce mořské soli
- 400 gramů vody
- 150 gramů červeného vína
- 1 snítka rozmarýnu, sušeného, sekaného
- 1 snítka tymiánu, sušeného
- 1 snítka šalvěje, sušené, sekané
- 600 gramů brambora, na čvrtky
- 600 gramů kapra, 4 filety
- 50 gramů másla, na 4 plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1777 kJ / 424 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1h 20min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Kapr na modro
Žádné hodnocení
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Vepřové závitky s rýží
55min
Hovězí steaky v papilotě
40min
Kuřecí kousky v jogurtové marinádě s bramborami
12 godz. 30 min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1h
Krůtí plátky na houbách
50min