
Zařízení & příslušenství
Kapr ve vinné páře
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
provensálského koření1 polévková lžíce
-
petrželové natě1 svazek
-
mořské soli1 polévková lžíce
-
vody400 gramů
-
červeného vína150 gramů
-
rozmarýnu, sušeného, sekaného1 snítka
-
tymiánu, sušeného1 snítka
-
šalvěje, sušené, sekané1 snítka
-
brambora na čvrtky600 gramů
-
kapra 4 filety600 gramů
-
másla na 4 plátky50 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
424 kcal /
1777 kJ
Protein
30.4 g
Tuk
18 g
Sacharidy
26.4 g
Vláknina
2.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Kouzla z páry
11 recept
Česká republika
Česká republika