
Zařízení & příslušenství
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
Příprava 40min
Celkový 8hod. 30min
4 porce
Suroviny
Vývar
-
morkové kosti120 gramů
-
hovězích žeber220 gramů
-
cibule60 gramů
-
česneku1 stroužek
-
mrkve80 gramů
-
kořenové petržele100 gramů
-
vody1500 gramů
-
celeru100 gramů
-
oleje (volitelně)1 polévková lžíce
-
hladkolisté petržele2 snítky
-
kuliček černého pepře8
-
kuličky nového koření4
-
bobkového listu2 lístky
-
soli, hrubé1 polévkovou lžíci
Low carb játrové knedlíčky
-
kuřecích jater očištěných150 gramů
-
vejce1
-
stroužek česneku1
-
psyllia2 polévkové lžíce
-
soli1 špetku
-
mletého černého pepře1 špetka
Krájení zeleniny do hotové polévky
-
mrkve80 gramů
-
kořenové petržele80 gramů
-
celeru50 gramů
-
hladkolisté petržele nasekané2 snítky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
621.8 kcal /
2601.7 kJ
Protein
18.3 g
Tuk
51.9 g
Sacharidy
19.6 g
Vláknina
10.5 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sodík
1951 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Příběhy chutí IV.
16 recept
Česká republika
Česká republika