Zařízení & příslušenství
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
Příprava 40min.
Celkový 8hod. 30min.
4 porce
Suroviny
Vývar
-
120 gramů morkové kosti
-
220 gramů hovězích žeber
-
60 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
80 gramů mrkve
-
100 gramů kořenové petržele
-
1500 gramů vody
-
100 gramů celeru
-
1 polévková lžíce oleje (volitelně)
-
2 snítky hladkolisté petržele
-
8 kuliček černého pepře
-
4 kuličky nového koření
-
2 lístky bobkového listu
-
1 polévkovou lžíci soli, hrubé
Low carb játrové knedlíčky
-
150 gramů kuřecích jater očištěných
-
1 vejce
-
1 stroužek česneku
-
2 polévkové lžíce psyllia
-
1 špetku soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Krájení zeleniny do hotové polévky
-
80 gramů mrkve
-
80 gramů kořenové petržele
-
50 gramů celeru
-
2 snítky hladkolisté petržele nasekané
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1951 mg
Protein
18.3 g
Kalorie
2601.7 kJ /
621.8 kcal
Tuk
51.9 g
Vláknina
10.5 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
19.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí IV.
16 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sendvič s kuřecím masem, konfitovanými rajčaty a tzatziki
4hod. 30min.
Těstoviny se sýrovou omáčkou, slaninou a pistáciemi
30min.
Neapolská pizza
9hod.
Špagety s rajčaty a slaninou (TM7)
35min.
Špagety s tomatovou omáčkou a houbami
25min.
Boloňské špagety (TM7)
30min.
Pošírovaná vejce v Multifunkční silikonové formě Nester TM7
15min.
Čirý vývar z hovězího masa
3hod. 45min.
Červené zelí s jablky
1hod. 10min.
Guacamole
5min.
Kuřecí vývar plný kolagenu
12hod. 10min.
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.