Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů pórku, na kolečka (1,5 cm)
- 30 gramů řepkového oleje
- 100 gramů brambor, na kousky
- 330 gramů mrkve
- 300 gramů rýže
- 950 gramů vody
- 350 gramů filetů z tresky (cca 4 kusy), omytých a osušených
- 150 gramů brokolice, na malé růžičky
- 100 gramů cukety, na plátky (0,5 cm)
- 1 polévková lžíce sušeného kojeneckého mléka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2009 kJ / 480 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 71.4 g
- Tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeleninová polévka s těstovinami
50 min
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1h
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min
Nadýchaná omeleta s krabími tyčinkami
45 min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem
30 min
Kozí sýr s bylinkami
18h
Masové kuličky s rýží, paprikou a kari omáčkou
45 min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1h 5 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min