Zařízení & příslušenství
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů pórku na kolečka (1,5 cm)
-
30 gramů řepkového oleje
-
100 gramů brambor na kousky
-
330 gramů mrkve
-
300 gramů rýže
-
950 gramů vody
-
350 gramů filetů z tresky (cca 4 kusy), omytých a osušených
-
150 gramů brokolice na malé růžičky
-
100 gramů cukety na plátky (0,5 cm)
-
1 polévková lžíce sušeného kojeneckého mléka
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
24.4 g
Kalorie
2009 kJ /
480 kcal
Tuk
9.6 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
71.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vařené jáhly
45min.
Treska s citrusovým máslem
50min.
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30min.
Jarní kuřátko v páře s quinou
1hod. 30min.
Kapr vařený v páře
55min.
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min.
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min.