Zařízení & příslušenství
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů pórku na kolečka (1,5 cm)
-
30 gramů řepkového oleje
-
100 gramů brambor na kousky
-
330 gramů mrkve
-
300 gramů rýže
-
950 gramů vody
-
350 gramů filetů z tresky (cca 4 kusy), omytých a osušených
-
150 gramů brokolice na malé růžičky
-
100 gramů cukety na plátky (0,5 cm)
-
1 polévková lžíce sušeného kojeneckého mléka
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
24.4 g
Kalorie
2009 kJ /
480 kcal
Tuk
9.6 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
71.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Treska s kroupotem
50min.
Rýžové onigiri v lunch boxu
1hod. 15min.
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50min.
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1hod. 10min.
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1hod.
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1hod. 25min.
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min.
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40min.
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.