Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Hartkäse (z. B. Emmentaler, Bergkäse, Gouda), in Stücken
- 50 g Semmelwürfel
- 80 g Zwiebeln
- 50 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- frischer Schnittlauch, in Röllchen, zum Dekorieren
- 1 Ei (Größe M)
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 30 g Weizenmehl, universal
- 400 g ganze Paradeiser aus der Dose (inkl. Flüssigkeit)
- 70 g Tomatenmark
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 700 g Wasser
- 10 g Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 737 kJ / 176 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 651 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgratin
1h 15min
Semmelknödel
50 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min
Deftige Ofenpalatschinken
30 Min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1u. 5min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Eachtlengsuppe
45min
Leichte Käsesuppe
25min
Tiroler Kasnock’n
1h