
Zařízení & příslušenství
Lentil Moussaka
Příprava 25min
Celkový 2hod. 20min
6 portions
Suroviny
-
red split lentils7 oz
-
water18 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 ½ oz
-
eggplants14 oz
-
olive oil2 oz
-
yellow onions halved7 oz
-
garlic cloves3
-
bell pepper green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)1
-
tomatoes (approx. 15 oz), undrained1 can
-
red wine4 oz
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter plus extra to grease1 ½ oz
-
whole milk18 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
492 kcal /
2064 kJ
Protein
21 g
Tuk
28 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The basic cookbook
177 recept
Kanada
Kanada

The Basic Cookbook
176 recept
USA
USA