Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 80 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 150 g de navet, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 1000 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 10.6 kJ / 2.5 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de légumes verts au sarrasin
45min
Tisane sauge et laurier
15min
Boisson végétale au riz
12h
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Velours d'endive à l'orange
35 Min
Gigot d'agneau sous-vide
5h 15min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Yaourt à boire à l'orange et aux céréales
8 godz. 30 min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Oxymel au citron et au gingembre
50min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30min