Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ tranche de pain de mie blanc
- 30 g de lait
- 50 g de viande de porc, coupée eu cubes
- 1 échalote
- 1 branche de céleri, coupée en petits dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de chair à saucisse
- ¼ de camembert, coupé en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 4 escalopes de veau grandes et fines de 140 g chacune environ
- 1 oignon, coupé en morceaux
- 200 g de cidre brut ou doux
- 400 g de fond de veau
- 500 g d'eau
- 500 g de choux de Bruxelles
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 2 brins de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2291 kJ / 548 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 Min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 Min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40 λεπτ.
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35 Min
Chou-fleur vapeur
20min
Chou vapeur (300 g)
15min