Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ tranche de pain de mie blanc
- 30 g de lait
- 50 g de viande de porc, coupée eu cubes
- 1 échalote
- 1 branche de céleri, coupée en petits dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de chair à saucisse
- ¼ de camembert, coupé en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 4 escalopes de veau grandes et fines de 140 g chacune environ
- 1 oignon, coupé en morceaux
- 200 g de cidre brut ou doux
- 400 g de fond de veau
- 500 g d'eau
- 500 g de choux de Bruxelles
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 2 brins de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2291 kJ / 548 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chou vapeur (300 g)
15min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Chou-fleur vapeur
20 min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40 Min