Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 1 citron jaune
- 5 artichauts poivrade
Les pâtes
- 30 g de parmesan, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre
- 300 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni (pâtes langue d'oiseau)
- 150 g de vin blanc sec
- 600 g de fumet de poisson chaud
- 20 coques fraîches, préalablement dégorgées
- 20 moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 botte d'asperges vertes
- parmesan, en copeaux pour la finition
- 1 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2110 kJ / 503 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de légumes verts au sarrasin
45 min
Flans saumon-courgette
1 godz.
Anneaux de calamar au vin rouge
1 godz.
Avocat farci au crabe
40min
Crème fouettée
10min
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
3h 40 min
Riz aux champignons et chorizo
40min
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2 godz. 30 min
Tartare de bœuf à la moutarde, pommes frites
1h 45min
Croquettes de pomme de terre
1 godz.
Sauce blanche
10min