Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 1 citron jaune
- 5 artichauts poivrade
Les pâtes
- 30 g de parmesan, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre
- 300 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni (pâtes langue d'oiseau)
- 150 g de vin blanc sec
- 600 g de fumet de poisson chaud
- 20 coques fraîches, préalablement dégorgées
- 20 moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 botte d'asperges vertes
- parmesan, en copeaux pour la finition
- 1 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2110 kJ / 503 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz aux courgettes, guacamole et tortillas
35 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Œuf mollet, purée de carottes et petit pain coco vapeur
2 Std.
Riz cantonais 'Frenchy'
40 Min
Couscous de légumes, semoule et amandes
45 Min
Pizza maraîchère au brebis
2 godz. 5 min
Flans saumon-courgette
1 Std.
Pizza au poulet
1 Std.
Beignets tra-tra
2 Std. 35 Min
Glace vanille aux myrtilles
12h 30min
Caramel de base
25min