Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 100 g di lenticchie
- 100 g di aceto
- 1 cipolla rossa di Tropea a listarelle
- 20 g di zenzero a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 200 g di cous cous
- 400 g di brodo vegetale bollente
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 5 porzioni
- Kalorie
- 6501.9 kJ / 1554 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 191.6 g
- Tuk
- 68.3 g
- Nasycený tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 19.3 g
- Sodík
- 5549 mg
Alternativní recepty
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1 Std. 35 Min
Orzotto con ceci e verdure
30 Min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1 Std. 10 Min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1 Std. 5 Min
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40 Min
Cous cous vegetariano di Marrakech
50 Min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 Min
Insalata di orzo con fave, pecorino e anacardi
1 Std. 35 Min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20 min
Quinoa alla caprese
30 Min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 Min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4h 20min