Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla, a metà
- 4 spicchi di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, pulita, a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante, piccolo, senza semi
- 2 pomodori maturi, in quarti
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate, + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- 1 limone, in 8 spicchi (volitelně)
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 600 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische, in 4 pezzi
- 250 g di acqua
- 1 peperone verde, a cubetti (1 cm)
- 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- 1 cucchiaino di sale
- 20 olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1582 kJ / 377 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Polpo in rosso
35min
Baccalà alla ligure
1h
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà alla Veracruz
1h