Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno ai mirtilli rossi
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di scalogno a metà
- 20 g di burro
- 50 g di mirtilli rossi disidratati
- 30 g di nocciole sgusciate e spellate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di Brie a pezzi
Pollo, patate e salsa alla senape
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di scalogno a metà
- 10 fili di erba cipollina fresca a pezzi
- 20 g di burro
- 500 g di acqua
- 1 - 2 cucchiaini di dado per brodo di carne
- 6 patate novelle in quarti
- 3 petti di pollo (circa 300 g l'uno)
- 150 - 200 g di fagiolini verdi freschi puliti
- 20 g di vino bianco secco
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 3 cucchiaini di senape
- 2 cucchiaini di radice di rafano fresca tritata
- 2 cucchiaini di senape in grani grossi
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Spiedini di frittata alle erbe
1 Std.
Marinatura al Marsala
20min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 Min
Trofie pesto e champignon
30 min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 Std.
Petto di pollo con funghi e verdure
1 Std.
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Tartine estive
4 Std.
Salmone glassato miele e senape
30 min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Scaloppine agli asparagi
1 Std.