Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 340 g di pomodori freschi, a metà
- 140 g di cimette di cavolfiore, a pezzi
- 170 g di peperone rosso, in quarti, senza semi
- 120 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2 Std.
Cipollata
1 Std.
Insalata di carciofi e fagioli
1 Std. 5 Min
Carciofi in agrodolce
30 Min
Peperoni marinati
55 Min
Caffè Astoria
10 Min
Zuppa di uova e tofu
55 Min
Crema di zucchine e anacardi raw
20 min
Insalata di sedano bianco
15 Min
Zucchine piccanti
55 Min
Minestra di cavoletti con olio alla salvia
50 Min
Verdure in umido
40 Min