Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 340 g di pomodori freschi, a metà
- 140 g di cimette di cavolfiore, a pezzi
- 170 g di peperone rosso, in quarti, senza semi
- 120 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Polenta ai porri
1h 5min
Cipollata
1h
Fagioli alla veneta
1 Std. 30 Min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Zuppa di noci e sedano
35min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Jota carnica
1h 5min
Salsa di cipolle e mele
30min