Kompatibilní verze
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
30
g d'huile végétale
nebo 30 g d'huile d'olive - 250 g de lanières de viande de bœuf (1 cm x 3-4 cm), essuyées avec du papier absorbant
- 100 g d'oignons jaunes, coupés en deux, puis en morceaux (0,5 cm)
- 150 g de poivrons rouges, taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 3031 kJ / 722 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 129 mg
Alternativní recepty
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min