
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 480.8 kcal / 2011.5 kJ
- Protein
- 48.1 g
- Tuk
- 25.7 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Sodík
- 1196.5 mg
Alternativní recepty
Antipasti caldi di mare (Bimby Friend)
1hod. 30min
Riso speziato con gamberi e ananas
40min
Manzo piccante ai peperoni
20min
Succo alla pera, cetrioli e insalata verde
12min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1hod. 5min
Succo digestivo pere, mele, finocchio e curcuma
12min
Succo al mango, arancia e pepe di Cayenna
12min
Bevanda di riso e limone
10hod. 30min
Succo rinvigorente allo zenzero, miele e limone
10min
Succo verde di pompelmo e zenzero
10min
Infuso al finocchio e pompelmo
30min
Pollo katsu con curry e riso
1hod. 40min