Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale, con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2011.5 kJ / 480.8 kcal
- Protein
- 48.1 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1196.5 mg
Alternativní recepty
Sale aromatizzato ai funghi porcini
10 min
Hosomaki
2j
Salame di manzo al Montasio con contorno di porcini
1h 50min
Gelatina di foglie di fragole
1j
Maiale alla Colombo
1j 25 menit
Ceviche di salmone
48h 15 min
Manzo al tamarindo con riso
9 Std. 10 Min
Smoothie con yogurt, spinaci e mirtilli
10 min
Carne macinata
35 Min
Presnitz
2j
Crocchette di cozze
10h
Insaporitore per pesce
10 min