Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale, con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2011.5 kJ / 480.8 kcal
- Protein
- 48.1 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1196.5 mg
Alternativní recepty
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Sformatini di asparagi
45min
Agnello in umido
1h 20 min.
Finti gelati
30min
Salsa di cozze al curry
Žádné hodnocení
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1h
Candele al cioccolato
4h 50 min
Bagels con uovo e composta al bacon
5h 40min
Costolette di agnello in crosta
2 Std. 30 Min
Pasta sfoglia al cacao
1 Std. 40 Min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2h 15min