Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale, con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2011.5 kJ / 480.8 kcal
- Protein
- 48.1 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1196.5 mg
Alternativní recepty
Linguine al nero di seppia
45 Min
Agnolotti del plin
10 Std. 30 Min
Panna cotta kiwi e ciliegie
6 Std. 40 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Millefoglie veloce
3 godz. 50 min
Cirighet
30 Min
Curry di agnello a Cottura Lenta con cous cous
9 Std.
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 Std. 10 Min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 Min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1 Std. 10 Min
Galette des rois al cioccolato
2 Std. 30 Min
Yogurt fresco ai mirtilli
15 Std. 45 Min