Jambon persillé

Jambon persillé

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di sedano a pezzi
  • 100 g di carota a pezzi
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline
  • 1500 g di acqua
  • 1 foglia di alloro fresco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di coscia di maiale con il grasso
  • 1 pizzico di pepe
  • 120 g di vino bianco
  • 2 cucchiaini di aceto
  • 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1196.5 mg
Protein 48.1 g
Kalorie 2011.5 kJ / 480.8 kcal
Tuk 25.7 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 9.3 g
Sacharidy 6.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...