Jambon persillé

Jambon persillé

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    40 g
  • di sedano a pezzi
    100 g
  • di carota a pezzi
    100 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di timo fresco le foglioline
    1 rametto
  • di acqua
    1500 g
  • di alloro fresco
    1 foglia
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di coscia di maiale con il grasso
    600 g
  • di pepe
    1 pizzico
  • di vino bianco
    120 g
  • di aceto
    2 cucchiaini
  • fogli di gelatina (dose per 500 g)
    6

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 480.8 kcal / 2011.5 kJ
Protein 48.1 g
Tuk 25.7 g
Sacharidy 6.5 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 9.3 g
Sodík 1196.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...