Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b.
- 75 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1407.9 kJ / 336.5 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 30.8 g
- Nasycený tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Cheesecake meringata
3h 30min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Panna cotta (per 2 persone)
5 godz. 30 min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1u.
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4 godz. 40 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 godz. 30 min
Torta cassetta di frutta
4 godz. 40 min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20 min
Apple pie
1u. 20min
Panna cotta ai mirtilli
6 godz. 30 min