
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b.
- 75 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia i semini
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 336.5 kcal / 1407.9 kJ
- Protein
- 1.7 g
- Tuk
- 30.8 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 19.2 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Coulis di fragole
20 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Crumble alle fragole
40 Min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2 Std. 15 Min
Panna cotta al melone
4 Std. 15 Min
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Bavarese al mandarino
4 Std. 45 Min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4 Std.
Tartufini rum e cannella (TM6)
45 Min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Panna cotta al caffè
4 Std. 20 Min