Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele

Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele

5.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
6 porzioni

Suroviny

Composta di fichi e mele
  • 140 g di fichi secchi morbidi
  • 200 g di mele Granny Smith sbucciate e a pezzi (1 cm)
  • 15 g di zucchero di canna
  • 25 g di vino Porto
    25 g di vino bianco, liquoroso dolce (tipo Malvasia)
  • 1 pizzico di cannella in polvere
Pannacotta al foie gras
  • 50 g di vino Porto
    50 g di vino bianco, liquoroso dolce (tipo Malvasia)
  • 1 bacca di anice stellato
  • 150 g di fegato d'anatra (foie gras) fresco a pezzi (1 cm)
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 2 fogli di gelatina

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 4 g
Kalorie 1298 kJ / 312 kcal
Tuk 23 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...