Kompatibilní verze
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Composta di fichi e mele
- 140 g di fichi secchi morbidi
- 200 g di mele Granny Smith, sbucciate e a pezzi (1 cm)
- 15 g di zucchero di canna
-
25
g di vino Porto
nebo 25 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 pizzico di cannella in polvere
Pannacotta al foie gras
-
50
g di vino Porto
nebo 50 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 bacca di anice stellato
- 150 g di fegato d'anatra (foie gras) fresco a pezzi (1 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 fogli di gelatina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1298 kJ / 312 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24 Std. 50 Min
Budino di mais (senza glutine)
15min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Salsa inglese al ribes
20min
Gelato al Primitivo di Manduria
24 godz. 30 min
Piccolo semifreddo alla banana e toffee
2 Std.
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40min
Crostata albicocche e lamponi
1 godz. 20 min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Curd alle clementine
30min