Kompatibilní verze
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Composta di fichi e mele
- 140 g di fichi secchi morbidi
- 200 g di mele Granny Smith, sbucciate e a pezzi (1 cm)
- 15 g di zucchero di canna
-
25
g di vino Porto
nebo 25 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 pizzico di cannella in polvere
Pannacotta al foie gras
-
50
g di vino Porto
nebo 50 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 bacca di anice stellato
- 150 g di fegato d'anatra (foie gras) fresco a pezzi (1 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 fogli di gelatina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1298 kJ / 312 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Crema inglese
15 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
L'originale salsa barbecue
2 Std. 5 Min
Charlotte al pandoro e spumante
4 godz. 50 min
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
1 Std. 30 Min
Sciroppo di lavanda
1 Std. 30 Min
Crème caramel cocco e banana
5h
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Udon con salsa di miso e pollo
2h 45 min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20min
Confettura ai frutti di bosco e tropicali
1 Std. 5 Min
Nems
1 Std.