Kompatibilní verze
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Composta di fichi e mele
- 140 g di fichi secchi morbidi
- 200 g di mele Granny Smith, sbucciate e a pezzi (1 cm)
- 15 g di zucchero di canna
-
25
g di vino Porto
nebo 25 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 pizzico di cannella in polvere
Pannacotta al foie gras
-
50
g di vino Porto
nebo 50 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 bacca di anice stellato
- 150 g di fegato d'anatra (foie gras) fresco a pezzi (1 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 fogli di gelatina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1298 kJ / 312 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Semifreddo alle castagne
12 godz. 15 min
Chawan mushi
35min
Albumi montati a neve
5min
Mousse alle fragoline di bosco
4 godz. 30 min
Mini maddalene al cioccolato
Žádné hodnocení
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Torta tripla al cioccolato
3 Std. 55 Min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30min
Chutney di zucca
1 Std. 10 Min
Poke-Bowl
35min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min