Kompatibilní verze
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panacotta
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 2 g di agar agar
- 300 g di fondo di pesce di astice già pronta
- 1 pizzico di paprika dolce
Terminare la preparazione
- ½ mela Granny Smith, sbucciata e a dadini piccoli (1 cm)
-
100
g di polpa di granchio (delle chele)
nebo 100 g di polpa di granchio - 15 g di rucola, lavata ed asciugata
- 2 cucchiaini di glassa di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 645 kJ / 155 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Gelato al mango (per 2 persone)
15min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Budino ai 3 colori
8h
Gelato alla cannella con gelèe al vino rosso
16h 30min
Frozen yogurt al mango e scaglie di cocco
10sa 20 dk
Zabaione caldo al passito
15min
Éclair all'arancia
7h
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1u. 10min
Burro ai gamberi
2 godz. 35 min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Ceviche peruviana
1h 35min
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3u. 50min