Zařízení & příslušenství
Tuňáková pizza s olivami
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 kusů
Suroviny
Těsto
-
220 gramů vody
-
20 gramů čerstvého droždí
-
5 gramů cukru
-
350 gramů hladká mouka
-
1 čajová lžička soli
-
30 gramů olivového oleje
Na pizzu
-
150 gramů mozzarelly
-
70 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
140 gramů oliv, černých bez pecek
-
400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
1 špetka sušeného oregana
-
1 špetka soli
-
1 špetku pepře, mletého
-
1 kus červené papriky nakrájené na kousky
-
160 gramů tuňáka konzervovaného v oleji scezeného, v plechovce
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
14.3 g
Kalorie
1447 kJ /
346 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
3.6 g
Sacharidy
38.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské menu
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špenátový koláč
30 min
Pralinky s mandlovým likérem
1 h
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50 min
Špenátový koláč
1 h 10 min
Chléb se sýrem a bylinkami
2 h 45 min
Dvoubarevný moučník s ovocem
3 h 40 min
Tvarůžkové kuličky
25 min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1 h 45 min
Nadýchaná omeleta s krabími tyčinkami
45 min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Quiche s kysaným zelím
1 h 30 min
Pizza Quattro formaggi
1 h 40 min