
Zařízení & příslušenství
Tuňáková pizza s olivami
Příprava 20min
Celkový 1hod.
8 kusů
Suroviny
Těsto
-
vody220 gramů
-
čerstvého droždí20 gramů
-
cukru5 gramů
-
hladké mouky350 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
olivového oleje30 gramů
Na pizzu
-
mozzarelly150 gramů
-
cibule napůl70 gramů
-
stroužky česneku2
-
oliv, černých bez pecek140 gramů
-
drcených rajčat, konzervovaných400 gramů
-
sušeného oregana1 špetka
-
soli1 špetka
-
pepře, mletého1 špetku
-
červené papriky nakrájené na kousky1 kus
-
tuňáka konzervovaného v oleji scezeného, v plechovce160 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
346 kcal /
1447 kJ
Protein
14.3 g
Tuk
14 g
Sacharidy
38.5 g
Vláknina
3.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italské menu
11 recept
Česká republika
Česká republika