Tuňáková pizza s olivami

Tuňáková pizza s olivami

4.7 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 kusů

Suroviny

Těsto
  • 220 gramů vody
  • 20 gramů čerstvého droždí
  • 5 gramů cukru
  • 350 gramů hladká mouka
  • 1 čajová lžička soli
  • 30 gramů olivového oleje
Na pizzu
  • 150 gramů mozzarelly
  • 70 gramů cibule napůl
  • 2 stroužky česneku
  • 140 gramů oliv, černých bez pecek
  • 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
  • 1 špetka sušeného oregana
  • 1 špetka soli
  • 1 špetku pepře, mletého
  • 1 kus červené papriky nakrájené na kousky
  • 160 gramů tuňáka konzervovaného v oleji scezeného, v plechovce

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 kus

Protein 14.3 g
Kalorie 1447 kJ / 346 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 3.6 g
Sacharidy 38.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...