Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů telecího masa, kýty
- 1 rohlík
- 50 gramů šunky
- petržel, čerstvá, hrst
- 100 gramů másla
- 1 vejce
- 200 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 2 čajové lžičky soli, plus extra na posypání
- 10 gramů polohrubé mouky
- 600 gramů vody
- 400 gramů brambora, na čtvrtky
- 200 gramů pastináku, na kousky
- 50 gramů mléka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1584 kJ / 378 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dušené hovězí s duchy z bramborové kaše
1hod. 30min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1u. 10min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45min
Zeleninová polévka, kuřecí prsa v balíčku se zeleninovou přílohou a vařenými vejci
1u. 10min
Dušené vepřové maso se ciderem
1hod. 40min
Losos s bramborovou kaší
55min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2h
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min