Kompatibilní verze
Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di anacardi
- 30 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di uvetta ammollata in 20 g di brandy + q.b. per guarnire
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1200 g di acqua
- 150 g di riso Venere
- 160 g di petto d'anatra affumicato, affettato
- glassa di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1538.7 kJ / 367.8 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 33.5 mg
Alternativní recepty
Polpette al sugo in vasocottura
1h 30 min
Ramen con polpettine di gamberi e orata
45 Min
Pizze coniglio mozzarella e rucola
Žádné hodnocení
Menù: Mousse spinaci e mandorle, faraona ai funghi, sorbetto ai frutti di bosco (Bimby Friend)
1h 30 min
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
3h
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4 Std.
Agnello in salsa di anacardi a Cottura Lenta con riso venere
7u. 30min
Yogurt liquido alla piña colada
8 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.
Panzerottini TM6
4 Std.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 godz. 10 min
Pinsa romana
5h