Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 łyżeczka masła klarowanego
- 6 kiełbas wieprzowych, wędzonych, np. śląskich (ok. 500 g)
- 370 g mleka
- 150 g mąki pszennej
- 3 jajka, rozmiar L
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1459.8 kJ / 348.7 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 977.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapiekanka pasterska z serem cheddar
1h 10min
Zapiekanka ryżowa z mieloną wołowiną
1h
Pizza z makaronu spaghetti
1h 10min
Hiszpańska tortilla z boczkiem i serem
50min
Klopsiki z serem feta
30min
Focaccia z kiełbasą
2h
Zapiekanka ziemniaczana
40min
Kiełbasa z ketchupem curry (Currywurst)
20 min
Szybka zapiekanka ziemniaczana à la gratin
45min
Chlebek do odrywania z serem
1h 50 min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40min
Chlebek hot dog do odrywania
1h 30min