Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de lait demi-écrémé
- 180 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1 c. à soupe bombée de raisins secs (volitelně)
- 80 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de sucre vanillé maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 882 kJ / 207 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
-
Basiques - Yaourts et crèmes dessert 9 recept, Francie
-
Choix des portions - Best of 100 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
Alternativní recepty
Petits pots de semoule au lait et au caramel
6h 45min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 min
Gâteau de semoule
2h 45min
Crème au chocolat
3h 25min
Far breton aux pruneaux
2h
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Crème dessert aux deux saveurs
1 Std. 15 Min
Riz au lait de riz
35min
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Œufs au lait
50min