Gratin de légumes  à la béchamel, origan et fromage
TM6 TM5 TM31

Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage

3.8 ( 80 hodnocení )

Suroviny

  • 150 g d'oignons coupés en quatre
  • 60 g de beurre
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de carottes en rondelles
  • 300 g de patates douces en rondelles
  • 400 g de pommes de terre en rondelles
  • 450 g de chou-fleur en fleurettes
  • sel
  • 100 g d'emmental
  • 40 g de farine de blé
  • 250 g de lait
  • 1 pincée de la noix de muscade en poudre

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
492 kcal / 2055 kJ
Protein
16 g
Tuk
23 g
Sacharidy
49 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty