Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive - 70 g d'oignon jaune, coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
- 250 g de viande de bœuf, coupée en lanières (1 x 3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 2194.1 kJ / 524.4 kcal
- Protein
- 54.8 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 32.1 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 200.3 mg
Alternativní recepty
Faire sauter 200 g de poivrons
20 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min.
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min.
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Faire sauter un mélange de légumes
30 Min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 Min