Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive - 70 g d'oignon jaune, coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
- 250 g de viande de bœuf, coupée en lanières (1 x 3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 2194.1 kJ / 524.4 kcal
- Protein
- 54.8 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 32.1 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 200.3 mg
Alternativní recepty
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min