Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g d'oignon, coupé en quatre
- 10 brins de persil frais
- 10 brins de coriandre fraîche
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 pincée de paprika en poudre
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 œuf
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 1 jaune d'œuf, battu
- huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1493 kJ / 357 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Tajine de kefta aux œufs
1 Std. 15 Min
Pains batbout marocains
1 Std.
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 Std. 30 Min
Poisson à la chermoula, couscous vert
45 Min
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1h 5min
Cachir de poulet aux olives
7 Std.
Pastilla au poulet, aux amandes et à la cannelle
2h 5min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Mahjouba (crêpes farcies)
2h 50min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1 Std.
Harcha (galettes de semoule)
1 Std. 10 Min