Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive - 70 g d'oignon jaune, coupé en deux, puis en tranches (0,5 cm)
- 250 g de viande de porc en morceaux, découennée, coupée en bandes (1 cm x 3-4 cm) et essuyée avec du papier absorbant (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 320 g
- Kalorie
- 2604 kJ / 622 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 152 mg
Alternativní recepty
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Rissoler lardons et champignons
20min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min
Rissoler des oignons
20min
Rissoler des échalotes
20min