Dorer des oignons avec des lanières de porc
TM6

Dorer des oignons avec des lanières de porc

3.8 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g d'huile végétale
    nebo 20 g d'huile d'olive
  • 70 g d'oignon jaune, coupé en deux, puis en tranches (0,5 cm)
  • 250 g de viande de porc en morceaux, découennée, coupée en bandes (1 cm x 3-4 cm) et essuyée avec du papier absorbant (voir "Conseil(s)")

Nutriční hodnoty
na 320 g
Kalorie
2604 kJ / 622 kcal
Protein
51 g
Sacharidy
3 g
Tuk
45 g
Nasycený tuk
12 g
Vláknina
1.3 g
Sodík
152 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty