Dorer des oignons avec des lanières de porc

Dorer des oignons avec des lanières de porc

3.8 14 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
320 g

Suroviny

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 70 g d'oignon jaune coupé en deux, puis en tranches (0,5 cm)
  • 250 g de viande de porc en morceaux, découennée coupée en bandes (1 cm x 3-4 cm) et essuyée avec du papier absorbant (voir "Conseil(s)")

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 320 g

Sodík 152 mg
Protein 51 g
Kalorie 2604 kJ / 622 kcal
Tuk 45 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...