Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive - 70 g d'oignon jaune, coupé en deux, puis en tranches (0,5 cm)
- 250 g de viande de porc en morceaux, découennée, coupée en bandes (1 cm x 3-4 cm) et essuyée avec du papier absorbant (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 320 g
- Kalorie
- 2604 kJ / 622 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 152 mg
Alternativní recepty
Rissoler des échalotes
20min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Rissoler des oignons
20min
Dorer 200 g d'oignons
25min