Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 24 gamberi crudi di media grandezza, puliti (360 g) (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di peperone rosso, a striscioline (2x5 cm)
- 120 g di ananas fresco, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di radice fresca di zenzero, grattugiata
- ¼ di peperoncino piccante rosso, fresco
- 20 g di olio di semi di arachidi
- 100 g di ananas fresco, a pezzetti
- 40 g di zucchero di canna
- 30 g di aceto di riso
- 30 g di salsa di soia
- 1 ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 rametto di coriandolo, le foglioline tritate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 Std. 55 Min
Punch al cocco
50min
Calamari Sottovuoto
50min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2sa 50 dk
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Crauti e pollo marinato alla paprica
45 Min
Cestini con crema alla zucca
2 Std.
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min