Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiteroles en pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre (10 g)
- 120 g de farine
- 3 œufs (moyens)
Sauce au chocolat et finition
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, cassé en morceaux
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- crème glacée, vanille, faite maison ou achetée
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dessert glacé estival
4 Std. 50 Min
Génoise
1h 50min
Glace au jogourt et à la mangue
Žádné hodnocení
Croissants aux noisettes
1h 40min
Macarons lapins de Pâques
48 Std.
Dacquoise praliné au chocolat
1 Std. 5 Min
Glace à la noisette
5h 20min
Tartelettes aux fraises
1h 15min
Vinaigrette balsamique aux myrtilles
5 Min
Sablés viennois au chocolat
50min
Coulis de framboises
10 Min
Glace vanille au caramel salé
14h