Kompatibilní verze
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Couronne de Pavlova
- 250 g de sucre
- 200 g de blancs d'oeufs (± 6-7 blancs d'oeufs), à température ambiante
- 1 c. à café de vinaigre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 10 g de maïzena
Coulis de framboise
-
200
g de framboises
nebo 200 g de framboises surgelées, dégivrées 1 heure à température ambiante - 100 g de sucre
- 20 g de jus de citron
Chantilly et montage
- 500 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 2 - 4 figues fraîches (volitelně)
- 1 grenade, égrainée
- 2 brins de menthe fraîche, les feuilles uniquement
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon curd
20min
Petits flans aux asperges
55min
Bouchées citronnées sur croûte sablée aux flocons d'avoine
5h 15 min
Terrine de poulet, porc et foie gras et son chutney de figues au porto
10 Std. 30 Min
Crème pâtissière
15min
Galette des Rois à la noisette
3 Std. 40 Min
Sauce béarnaise
20min
Biscuits croquants
1h 30min
Brittle de noix
1h 30min
Soupe d'asperges au citron
55min
Gâteau au chocolat et au caramel beurre salé
3u. 15min
Frangipane aux poires
1h 30min