Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade

Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade

4.6 9 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
10 portions

Suroviny

Couronne de Pavlova
  • 250 g de sucre
  • 200 g de blancs d'œufs (± 6-7 blancs d'oeufs), à température ambiante
  • 1 c. à café de vinaigre
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 10 g de maïzena
Coulis de framboise
  • 200 g de framboises
    200 g de framboises surgelées
  • 100 g de sucre
  • 20 g de jus de citron
Chantilly et montage
  • 500 g de crème, à fouetter, 30-40% m.g. très froide
  • 1 grenade égrainée
  • 2 - 4 figues fraîches (volitelně)
  • 2 brins de menthe fraîche les feuilles uniquement

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 54.4 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sacharidy 45.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...