Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 80 g cenoura
- 800 g água
- ½ c. chá de sal
- 500 g postas de bacalhau demolhado
- 200 g natas
- 150 g crème fraîche
- 15 g mostarda de Dijon
- 5 pés de aneto
- 1 pitada de pimenta moída
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1328 kJ / 318 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 min
Sopa alentejana com camarão e ovo escalfado
30 min
Tarteletes de salmão e molho holandês
30 min
Creme de espargos verdes
50 min
Creme de agrião e rúcula
2u. 45min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1h
Sopa antiga de alho
1h 10 min
Sopa de couve e batata
50 min
Sopa de peixe e legumes
40 min
Sopa de feijão-verde com farinheira
35 min
Misturas
1h
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1h